Mindfulness Trainingen


Door Mindfulness te beoefenen leer je aanwezig zijn in het hier en nu, het huidige moment en met open aandacht te kijken naar wat zich hierin voordoet.
Het is niet zo dat door Mindfulness je problemen verdwijnen. Door Mindfulness te beoefenen leer je om deze problemen met een open houding tegemoet te treden en ze te aanvaarden.

Mindfulness kan je helpen om te leren gaan met de ups en downs in je leven. Het is een manier van leven. Het is een manier om te leren je leven écht te leven.

Je kunt deelnemen aan de volgende trainingen:

Interesse in één van de trainingen? Meld je nu aan!

 

8-weekse Mindfulnesstraining

Heb je een druk en veeleisend bestaan en kom je er nauwelijks aan toe stil te staan bij de mooie momenten in je leven? De 8-weekse Mindfulnesstraining biedt je o.a. rust, energie, stabiliteit en zelfvertrouwen.

Meer informatie

Mindfulness op het werk

Wil jij als werkgever meer betrokken werknemers? Mindfulness op het werk biedt een effectieve methode om bewust om te gaan met veranderingen op het werk en de emoties en de weerstand die daarmee gepaard gaan.

Meer informatie

Compassietraining

In deze training leer je warmte, geborgenheid , acceptatie en verbondenheid met jezelf en anderen te voelen. 

Meer informatie

Karin

Mijn verwachting van de Mindfulnesstraining was om meer rust in mijn hoofd te krijgen (als mijn gedachten blijven "malen") en dat is zeker gelukt. Lees meer>>

Carlijn

Ik was me niet bewust hoe ik met stressvolle situaties omging. De training van Toos heeft mij dit duidelijk gemaakt. Lees meer>>

Marijke

Ik heb de cursus als zeer aangenaam en prettig ervaren. Er was een sfeer van vertrouwen en veiligheid. Ik voelde dat ik volledig mezelf kon zijn. Lees meer>>