Mindfulness TrainingenDoor mindfulness te beoefenen leer je aanwezig zijn in het hier en nu, het huidige moment en met open aandacht te kijken naar wat zich hierin voordoet.

Het is niet zo dat door Mindfulness je problemen verdwijnen. Door Mindfulnes te beoefenen leer je om deze problemen met een open houding tegemoet te treden en ze te aanvaarden.

Mindfulness kan je helpen te leren omgaan met de ups en downs in je leven. Het is een manier van leven, van bewust in het leven staan. Het een manier om te leren je leven (echt)voluit te leven.

Onderzoek toont aan dat deelnemers aan de mindfulnesstrainingen een duurzame verbetering ervaren van uiteenlopende lichamelijke en psychologische klachten en aandoeningen. Ook als klachten niet verminderen, kan het toch gebeuren dat mensen er minder onder lijden. Velen ervaren na de training meer kalmte in hun leven, voelen zich stressbestendiger, zijn meer in contact met hun lichaam en de rijkdom van alledaagse ervaringen en ontwikkelen een vriendelijkere houding ten opzichte van zichzelf en anderen.
Je kunt deelnemen aan de volgende trainingen:

Interesse in één van de trainingen? Meld je nu aan!

 

8-weekse Mindfulnesstraining

Heb je een druk en veeleisend bestaan en kom je er nauwelijks aan toe stil te staan bij de mooie momenten in je leven? De 8-weekse Mindfulnesstraining biedt je o.a. rust, energie, stabiliteit en zelfvertrouwen.

Meer informatie

Mindfulness op het werk

Wil jij als werkgever meer betrokken werknemers? Mindfulness op het werk biedt een effectieve methode om bewust om te gaan met veranderingen op het werk en de emoties en de weerstand die daarmee gepaard gaan.

Meer informatie

Compassietraining

In deze training leer je warmte, geborgenheid, acceptatie en verbondenheid met jezelf en anderen te voelen.

Meer informatie