Tarieven&Vergoedingen


Tarieven

De 8-weekse Mindfulnesstraining kost € 375,-. Inclusief kennismakingsgesprek, werkboek én audiobestanden en een extra oefendag of stiltedag.
De individuele Mindfulnesstraining kost € 650,- voor zowel particulieren als voor bedrijven.
De Compassietraining kost € 375,-. Inclusief kennismakingsgesprek, werkboek én audiomateriaal en 1 extra oefensessie.
*alle prijzen zijn vrij van BTW

 

Vergoedingen

Vergoedingen via de werkgever

Werkgevers hebben geld gereserveerd voor jouw ontwikkeling in de vorm van een persoonlijk opleidingsbudget. Dat heeft de overheid geregeld.
Mindfulness kan bijdragen aan  een toename van werkgeluk en een afname van ziekteverzuim.  Het is daarom mogelijk je persoonlijk opleidingsbudget te gebruiken voor een Mindfulnesstraining. Vraag je werkgever of hij/zij voor je wil betalen.
 

Vergoedingen via zorgverzekeraars

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een mindfulnesstraining in het aanvullende pakket. De vergoeding zal liggen tussen de € 100,- en € 350,- als een tegemoetkoming in de kosten van een 8-weekse MBSR mindfulnesstraining voor verzekerden van 18 jaar en ouder.
 

Voorwaarden

De mindfulnesstrainer moet VMBN lid zijn in catergorie 1, wat een voorwaarde is voor vergoeding door verzekeraars. Soms wordt ook gevraagd naar een verwijsbrief van de huisarts of de bedrijfsarts met een vermelding van burn-out klachten.
Check goed je eigen polis voor de bedragen, de voorwaarden en de informatie die op de factuur moet staan.

Meer informatie op zorgwijzer.nl.